Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εγκαταστάθηκε απινιδωτής στον Γοργοπόταμο από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο "Η Ζωοδόχος Πηγή"

Ο απινιδωτής στον Γοργοπόταμο, είναι πλέον πραγματικότητα!

Τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γοργοποτάμου, "Η Ζωοδόχος Πηγή", κατάφεραν μετά από μακροχρόνιες ενέργειες και προσπάθειες και με δικά τους χρήματα, να φέρουν εις πέρας μια πολύ σημαντική προσπάθεια, εγκαθιστώντας απινιδωτή στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας, δίπλα από την Εκκλησία.  

Επίσης, θέλοντας να βοηθήσουν όλους τους κατοίκους του Γοργοποτάμου και των γύρω χωριών, τους εφοδιάσαν με τις απαραίτητες κάρτες πρόσβασης για να την χρησιμοποιούν σε περίπτωση ανάγκης.

Τα συγχαρητήρια του για την συγκεκριμένη ενέργεια, εξέφρασε ο γνωστός Δάσκαλος-Καθηγητής Ξένων Γλωσσών, Νίκος Δαβανέλλος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία.

''Θα ήθελα να  εκφράσω  από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου Γοργοποτάμου, "Η Ζωοδόχος Πηγή", γιατί ύστερα από μακροχρόνιες  προσπάθειες κατόρθωσαν να συλλέξουν το σπουδαίο ποσό  που απαιτείται για την αγορά ενός απινιδωτή .Τον εγκατάστησαν στο κέντρο του Γοργοποτάμου, απέναντι από την εκκλησία. Εφοδίασαν όλους τους κατοίκους του χωριού τους, αλλά και όλων των κατοίκων των γειτονικών χωριών με την απαραίτητη κάρτα πρόσβασης σε περίπτωση ανάγκης. Δεν έτυχαν κάποιας επιδότησης τούτο οφείλω να το διευκρινίσω .

Μπράβο για αυτή την σπουδαία και Θεάρεστη προσπάθεια, η οποία στέφθηκε από επιτυχία''!

Νίκος Ταξ. Δαβανέλλος

Δάσκαλος