Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ζωή στην ΑΕΚ χωρίς τον Γιάκομπ Γιόχανσον...

«Φρένο» στα μεταγραφικά βάζει η ΑΕΚ, διαπιστώνοντας ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν έγινε γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιόχανσον, έχει αρχίσει η... παρέλαση ονομάτων και μεταγραφικών στόχων. Ο Σουηδός δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα και θεωρείται αδιανόητο και μόνο το γεγονός ότι ανοίγει κουβέντα για τον αντικαταστάτη του, από τη στιγμή που οι άνθρωποι της ΠΑΕ και οι συμπαίκτες δεν έχουν προλάβει ακόμα να του σφίξουν το χέρι και να του πουν «κουράγιο». Ετσι, αυτό που δηλώνουν κατηγορηματικά από την ΑΕΚ είναι ότι «...  προτεραιότητα δεν αποτελούν οι μεταγραφές, ούτε το τι θα συμβεί και αν συμβεί στο μέλλον, αλλά πώς η ομάδα θα καλύψει εκ των έσω με τις λύσεις που δίνει το υπάρχον ρόστερ και οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αυτό, τις δύο μεγάλες απώλειες του Πέτρου και του Γιάκομπ προκειμένου να προχωρήσει μπροστά».

Ο Γιόχανσον είναι σοκαρισμένος, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αλλά η ΑΕΚ θα του εξασφαλίσει ακριβώς την ίδια μέριμνα και φροντίδα που υπήρξε στις περιπτώσεις του Λαμπρόπουλου, του Μπακάκη, του Μάνταλου. Εστω κι αν η περίπτωσή του είναι διαφορετική, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμούσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι, ο σύλλογος θα επανέλθει για να του υπενθυμίσει ότι τον θέλει. Ηδη επικοινώνησε μαζί του ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος μετέφερε την κατάσταση στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό που προέχει είναι να πάνε πρώτα όλα καλά και υπάρχει στη συνέχεια χρόνος για να εξεταστούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης. Ετσι, ο «J.J.» αναμένεται στην Αθήνα για να εξεταστεί και να αποφασισθεί τι ακριβώς θα γίνει με τη διαδικασία αποκατάστασής του.

Οσον αφορά τον Χολτσχάουζερ, είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Γιόχανσον, ο οποίος βρίσκεται στα υπ'όψιν της ΑΕΚ εδώ και ένα μήνα. Από τότε δηλαδή που εντυπωσίασε άπαντες με τη φανέλα της Αούστρια στο 2-2 του ΟΑΚΑ. Οι περιπτώσεις δεν συνδέονται, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να επισπεύσει τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης. Ούτως ή άλλως, όλα αυτά θα έλθουν στην επικαιρότητα την περίοδο των εορτών και οι -όποιες- ενισχύσεις θα καταφτάσουν τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε και για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, η μάχη θα δοθεί με τους ποδοσφαιριστές και τις εναλλακτικές που υπάρχουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

 ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.