Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πολιτική συγκέντρωση στη Λαμία απο την Ομάδα Υποστήριξης της Φώφης Γεννηματά !

Του Χρήστου Αλεξανδρή 


Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ στη Λαμία η Ομάδα Υποστήριξης της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Νοεμβρίου για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.


Στην συγκέντρωση συμμετείχαν οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, Νίκος Τσώνης και Κατερίνα Μπατζελή, ο πρώην Περιφερειάρχης και βουλευτής Βασίλης Έξαρχος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Σανίδας, καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.


Στη συγκέντρωση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η Φώφη Γεννηματά θα συνεχίσει να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της δημοκρατικής συμπαράταξης και μετά τις εσωκομματικές εκλογές.


Στον χαιρετισμό της η αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας Κική Παπαρούνα κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στις διαδικασίες “δικαιώνοντας τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν ώστε το σύνολο των δυνάμεων της σοσιαλιστικής δημοκρατίας και του προοδευτικού μεταρρυθμισμού να συμπορευτούν με την αναγέννηση του πολιτικού χώρου και το καλό της πατρίδας”.


Στην ομιλία του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι διχάζει την κοινωνία και καταστρέφει την οικονομία με την υπερφορολόγηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με την υπογραφή του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου.
Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι τον χαρακτηρίζει ο πολιτικός κυνισμός που εκφράζεται ενίοτε με τις φράσεις “είχα αυταπάτες” και “εσείς με ψηφίσατε”. Ο κ. Κεγκέρογλου υπερασπίστηκε στην ομιλία του τις κυβερνητικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και ύστερα λέγοντας ότι σημερα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ανέβασαν το βιοτικό επίπεδο όλων των Ελλήνων.


“Καταθέτουμε το πολιτικό μας σχέδιο και ζητούμε από τους πολίτες να μας εμπιστευτούν ξανά” σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου αναφερόμενος στις διεργασίες για την συγκρότηση του νέου πολιτικού φορέα που θα ενσωματώσει όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς. “Η Φώφη Γεννηματά - είπε ο κ. Κεγκέρογλου -πέτυχε να φέρει όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς στο ίδιο τραπέζι όπου πάρθηκε η μεγάλη απόφαση να συμπορευτούμε όλοι μαζί”.


“Αυτό που έγινε είναι η απόδειξη ότι το σχέδιο ήταν σωστό από την αρχή και το σημαντικότερο είναι ότι έρχονται κοντά μας οι πολίτες και περιμένουν να δουν ολοκληρωμένη την πολιτική μας πρόταση” και όπως ανέφερε “η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου θα κρίνει την επιτυχία του εγχειρήματος”.


Κλείνοντας ο κ. Κεγκέρογλου κάλεσε τους πολίτες που για διάφορους λόγους έφυγαν από την παράταξη να επιστρέψουν, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι οι πόρτες της ενιαίας δημοκρατικής συμπαράταξης είναι κλειστές για όσους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ “για να πιάσουν στασίδι και να πάρουν καρέκλες εξουσίας” όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Φωτογραφίες