Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το γκάλοπ του Τζιαχρήστα!

Επεσαν εξω οι δημοσκοπήσεις που εμφάνιζαν τον Ανδρέα Λοβέρδο να προηγείται στην κούρσα της διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ. Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με αφορμή τα αποτελέσματα στις εκλογές  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ότι επιβεβαιώθηκε ένα φαινόμενο «που οφείλει να μας προβληματίσει όλους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στη χώρα μας: ο πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη».
Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι  ότι υπάρχει και μια δημοσκόπηση που πρόβλεψε με ακρίβεια το αποτέλεσμα καθώς και την σειρά των υποψηφίων. Είναι το προσωπικό γκάλοπ που έκανε ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας στη δική του εκλογική περιφέρεια. Τον Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι. Μας το... αποκάλυψε τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές.
Συγκεκριμένα συναντήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Δομοκού την Τετάρτη το πρωί 1 Δεκεμβρίου σε καφέ της Λαμίας. Πάνω στην κουβέντα, τον ρωτήσαμε να μας κάνει ενα προγνωστικό για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Η απάντηση του πρώην Δημάρχου ηταν  ότι εχει κάνει προσωπικό γκάλοπ το οποίο δείχνει  ότι πρώτος θα είναι ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Παπανδρέου και τρίτος ο Λοβέρδος!
Μια ματιά στα αποτελέσματα της Κυριακής σε Δομοκό και Νέο Μοναστήρι αλλά και πανελλαδικά θα σας πείσει  ότι το γκάλοπ του Τζιαχρήστα είναι το πιο αξιόπιστο και αυτό που προέβλεψε το αποτέλεσμα με ακρίβεια!

Χρ. Α

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness