Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πρωτεύουσες καρτέλες

Δημιουργία νέου λογαριασμού

            


Αγαπητέ/ή αναγνώστη,

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 συμπληρώθηκανι 33 χρόνια, από το ξεκίνημα της έκδοσης του έντυπου "Λαμιακού Τύπου" από την εταιρεία μας το 1982. Με αφορμή αυτή την επέτειο στις 3 Σεπτεμβρίου 2015, κάναμε την επίσημη έναρξη της ψηφιακής έντυπης έκδοσης του "Λαμιακού Τύπου" στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.lamiakos-typos.gr.

Είναι μία προσπάθεια που ετοιμασαμε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα για να καλύψει τις  σύγχρονες ανάγκες των αναγνωστών μας και τις όποιες αδυναμίες του έντυπου φύλλου. Το στάδιο γνωριμίας με την δωρεάν πρόσβαση στη ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας μας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 και μέχρι το τέλος του έτους η ανάγνωση της ψηφιακής έντυπης έκδοσης ξεκίνησε με ένα συμβολικό κόστος για τους αξιότιμους αναγνώστες μας.

Από την 1η Ιανουαρίου 2016 το κόστος για την πρόσβαση στη ψηφιακή μας έντυπη έκδοση διαμορφώθηκε Στρος παρακάτω τιμές

• Για 1 έτος 45,00 €          • Για 6 μήνες 30,00 €         

• Για 3 μήνες 20,00 €        • Για 1 μήνα 10,00 €

(Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

 

Ζητούμε την κατανόησή σας και τη συνδρομή σας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς  για να συνεχίσουμε την προσπάθεια της έκδοσης. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες ενημέρωσης θα συνεχίσουν να παρέχονται Δωρεάν.

Παρακαλούμε να φροντίσετε εγκαίρως για τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδας μας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία πρόσβασης στην ψηφιακή έντυπη έκδοση. Το χρηματικό ποσό της εγγραφής μπορεί να κατατεθεί είτε στα γραφεία της εταιρείας Ηρώων 3 είτε σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Επισημαίνουμε πως η έντυπη έκδοση συνεχίζεται κανονικά.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας και ιδιαίτερα τους συνδρομητές του "Λαμιακού Τύπου". Μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια με την οικονομική συνεισφορά τους για Ανεξάρτητη και Πλουραλιστική ενημέρωση! Διότι μόνο με τη δική τους συνεισφορά μπορεί να υπάρχει ελεύθερο βήμα έκφρασης ιδεών, απόψεων, σχολίων και αντικειμενική ενημέρωση!

 

Με εκτίμηση

Ο διευθυντής του "Λαμιακού Τύπου"

Σπυρίδων Αλ. Ρίζος

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness