Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

            

Καταρρέουν αι ΗΠΑ

Του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

 

Αλλάζει άρδην ο παγκόσμιος χάρτης των υπερδυνάμεων, και οι πρώτοι έσονται τελευταίοι, οι δε τελευταίοι σημαιοφόροι! Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε δεινή θέση και εντός ολίγου η φτώχεια θα εξαπλωθεί σε όλη την Αμερικανική ήπειρο.
Τα αυτοκίνητα Cadillac και Buick σύντομα θα αντικατασταθούν στους δρόμους του Σικάγο και θα κυκλοφορούν πλέον οι περίφημες Ρωσικές λιμουζίνες Volga και τα ακόμη καλλίτερης ποιότητας αυτοκίνητα Moscvich φιαγμένα από τα γνωστά ατσάλια  της σιβηρικιής στέπας του Σολζενίτσιν. Αθάνατα αυτοκίνητα από ρώσικα χέρια και ρώσικη τεχνολογία. Ουρές θα γίνονται έξω από τις αντιπροσωπείες των ρωσικών αυτοκινήτων προκειμένου οι Αμερικανοί να εξασφαλίσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο θησαυρό. Όσα όσα θα πληρώνουν οι Αμερικανοί πολίτες αλλά θα είναι δύσκολο να το αποκτήσουν αν δεν έχουν έγκριση από την επίσημη Ρωσική πρεσβεία. Μέχρι και μπουνιές θα δίνουν μεταξύ τους αλλά η σειρά προτεραιότητας θα είναι αυστηρή, όπως παλιά στην Μόσχα.
Είχαν νομίσει οι παλιοαμερικάνοι ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν μέχρι που παρουσιάστηκε το παλικαρόπουλο, απόγονος του Ρασπόυτιν με το συντομευμένο όνομα του παππού του Πούτιν. Δεν θα κατάφερνε πολλά αλλά τον βοήθησε καθοριστικά η τετράκις τεκούσα Αλίνα Καμπάεβα με την τεράστια μόρφωση που αναμόρφωσε τον πρόεδρό μας ριζικά.
Το διπλό το σχοινί κρατάει πιο πολύ από το μονό-Βλαντιμίρ και Αλίνα μαζί διέλυσαν τελικά την Procter and Camble που ελέγχει το σύνολο των απορρυπαντικών παγκοσμίως και τα κεφάλαιά της ξεπερνούν τα 460δις δολάρια. Τώρα να  βάλει τα δις εκεί που ξέρει! Βέβαια υπάρχουν και κάτι άλλες μικροεταιρείες όπως η Caterpillar με τα παγκοσμίου φήμης χωματουργικά μηχανήματα,  η Boing με τις πωλήσεις αεροπλάνων ακόμη και στην Ρωσσική Aeroflot, αλλά αυτά είναι αμελητέα ποσότης, ο Βλαντιμίρ αγρίεψε και έχει στο πλάϊ του και όλα τα αριστερά κόμματα από όλον τον κόσμο, δεν σηκώνει κουβέντα, έχει πλάτες από Κούβα, Βενεζουέλα και Πρέβεζα, σύντομα μπαίνουν στο παιχνίδι και τα Καλάβρυτα. Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ!
Εν τω μεταξύ ο Biden δεν είναι και κανάς έξυπνος άνθρωπος και ούτε έχει συμβούλους γύρω του, ό,τι του κατέβει κάνει, και συνήθως κάνει κουταμάρες, τόσο γέρος που είναι. Αυτά συμβαίνουν στην Αμερική που πλέον παραπαίει. Ένα έθνος με έναν χαζό πρόεδρο, είναι ολοφάνερο πως σε λίγο θα εκλείψει από τον χάρτη και την θέση του θα πάρουν άλλες Δημοκρατικές δυνάμεις, όπως είναι η Ρωσία, η Κίνα και το Κερατσίνι.
Πραγματικοί Δημοκράτες με κύριο όπλο από χρόνια τώρα την κατάργηση των εκλογών και την ταυτόχρονη ενδυνάμωση των καλλίγραμμων γλουτών. Έτη και έτη περιμένει η αριστερά την κατάρρευση της Αμερικής και την απαγόρευση και εκεί των κακόφημων εκλογών με παράλληλη στήριξη των οικογενειών σε ό,τι πιο καλλίγραμμο διαθέτει η κάθε οικογένεια.
Κολοσσοί Εταιρείες και κουραφέξαλα, τάχουμε φάει στη μάπα και χορτάσαμε. Καιρός να αναλάβουν την διακυβέρνησή  μας Νουνεχείς πολιτικοί με πείρα πολλών ετών αδειασάλευτης  πορείας. Όποιος διασάλευε την κομματική ιεραρχία είχε στα σίγουρα σαλεμένο μυαλό. Έτσι μάθαμε εμείς στο δικό μας κόμμα.


    

 

Απόψεις

Το μήνυμα που μεταφέρουν από τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των συνδυασμών που μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι στη Περιφέρεια...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness