Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αλμέιδα στους παίκτες: «Δεν θα μείνουμε στο χθες»

 Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του επιχείρησε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της προπόνησης, με νωπές ακόμα τις αναμνήσεις της ήττας (2-1) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

    Ο Αργεντινός προπονητής τους ζήτησε να κοιτάξουν μπροστά, να ξεχάσουν ο,τι έγινε στην Λεωφόρο και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στους επόμενους αγώνες της ομάδας, καθώς «ο δρόμος είναι μακρύς», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    «Δεν θα μείνουμε σε ό,τι έγινε. Δεν έχουμε τέτοια περιθώρια και δεν πρέπει να το κάνουμε. Πάμε άμεσα στον επόμενο αγώνα που έρχεται, να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και να κερδίσουμε. Ό,τι κι αν νιώθουμε, όσα και να μας πειράζουν, όπως και να αισθανόμαστε, θα τα αφήσουμε πίσω και θα προχωρήσουμε», είπε ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: 

    «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι η ίδια η ζωή. Δεν μπορεί να μένουμε στο χθες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα αλλάξει όλο αυτό από εμάς. Θα αλλάξει από τα δικά μας αποτελέσματα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουμε ξανά».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness