Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Το δώρο των «πράσινων» στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Χάιφα από το απόγευμα της Τρίτης (3/10) και το πρωί της Τετάρτης (4/10), μία μέρα πριν από τον αγώνα με τη Μακάμπι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αντιπροσωπεία του «τριφυλλιού» επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη, Θεόφιλο Γ’.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μάλιστα παρέδωσαν ως δώρο στον Πατριάρχη, μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Επαινούμε την αποστολή που έχετε κι εσείς. Σήμερα σ' αυτό τον κόσμο που ανατρέπονται όλες οι ηθικές αξίες. Κι εμείς όσο μπορούμε παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτό ήταν το πιο προσιτό άθλημα με το οποίο μπορούσαμε να ασχοληθούμε. Εδώ στην Μέση Ανατολή το πράσινο χρώμα έχει ιδιαίτερη σημασία» τόνισε απ’ την πλευρά του ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ' στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

randomness