Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Εκτός προπόνησης οι Σίκμα και Κέινααν πριν την Αναντολού Εφές

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 22:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Από τη σημερινή προπόνηση, στο ΣΕΦ, απουσίασαν και οι Λουκ Σίκμα, Αϊζέια Κέινααν, όπως βέβαια και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αναμένεται ν' απουσιάσει για μίνιμουμ δέκα ημέρες ακόμη. 

Ο Λουκ Σίκμα αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίδα, ενώ ο Αϊζέια Κέινααν ταλαιπωρείται από γρίπη. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το ματς με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει καλύτερη εικόνα για το αν μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι, μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης (25/10), ενώ δεν αποκλείεται να περιμένει το τεχνικό τιμ μέχρι και πριν από το τζάμπολ. 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.