Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εμβιλά: «Αξίζουμε να έχουμε θέση στους ομίλους του CL»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Ολυμπιακός για τον πρώτο αγώνα του με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League (20/7), με τον Γιάν Εμβιλά να αναλύει το επίπεδο ετοιμότητας των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας, σε δηλώσεις του στο Olympiakos TV.

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, δεν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά να σκεφτούμε τι έχουμε κερδίσει έστω και υποσυνείδητα από αυτά τα παιχνίδια. Γι' αυτό λέγονται φιλικά παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά να παίξουμε και να κερδίσουμε πράγματα μέσα από αυτά τα ματς» τόνισε ο Γάλλος μέσος και πρόσθεσε:

«Όλοι ξέρουμε πως έχουμε δουλέψει πολύ και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε ακόμη περισσότερο για να είμαστε σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία που έχουμε (σ.σ. με τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα). Η προετοιμασία γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη ημέρα που θα δώσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν διάφοροι στόχοι και για εμένα και για την ομάδα, αλλά σε αυτή τη φάση που μιλάμε είναι η πρόκριση στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του αξίζει να έχει μία θέση στους ομίλους μίας μεγάλης διοργάνωσης, όμως αυτό θα περάσει μέσα από πολύ δύσκολα παιχνίδια, με πρώτο αυτό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Θα πάμε -όπως λέμε- βήμα βήμα, θα πάρουμε τους στόχους μας έναν-έναν. Ο μεγαλύτερος μεγάλος στόχος είναι να βρεθούμε στη φάση των ομίλων» κατέληξε ο Εμβιλά.

 

 
ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness