Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ενρίκε: «Μία πρόκριση σαν τίτλος»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Λουϊς Ενρίκε, λίγο μετά την νίκη με 1-0 επί της Σουηδίας, που σήμανε και την απ΄ ευθείας πρόκριση της Ισπανίας στα τελικά του Μουντιάλ, που θα φιλοξενηθεί το 2022 στο Κατάρ.

    «Υποφέραμε πολύ, αλλά οι παίκτες είχαν πίστη και η πρόκριση είναι μια δίκαιη και άξια ανταμοιβή. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Εργασθήκαμε πολύ στον ψυχολογικό τομέα, καταφέραμε να μεταδώσουμε στους οι παίκτες την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσουμε τον αγώνα. Ηταν ένας δύσκολος, περίπλοκος αγώνας, αλλά το κοινό ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος. Γιορτάσαμε αυτήν την πρόκριση ως τίτλο, γιατί για εμάς είναι ακριβώς έτσι. Η Ισπανία θα είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το μέλλον είναι πραγματικά λαμπρό. Θα πάμε στα τελικά, με υποδειγματικούς βετεράνους, όπως ο Μπουσκέτς, ο Αλμπα, ο Κόκε, ο Αθπιλικουέτα, οι οποίοι είναι ηγέτες εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και με υπέροχους νέους. Σήμερα, συγκεκριμένα, θα ήθελα να επισημάνω τον αγώνα του Γκάβι, ο οποίος είναι από την περιοχή της Σεβίλλης και ήταν υπέροχος. Είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.