Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ερευνα για καπνογόνα στο Community Shield

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), άρχισε έρευνα για τα καπνογόνα που εκτοξεύθηκαν και γέμισαν με κόκκινο καπνό το «King Power» του Λέστερ, κατά την διάρκεια της νίκης της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1, για το Community Shield.

«Είμαστε ενήμεροι για περιστατικά κατά την διάρκεια του FA Community Shield, όπου χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολίδες στις εξέδρες. Η χρήση καπνογόνων ή πυροτεχνικών υλικών σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου είναι επικίνδυνη, παράνομη και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ερευνούμε το θέμα και θα συνεργασθούμε με τις αρμόδιες αρχές, τους συλλόγους και την αστυνομία, για να εντοπίσουμε τα άτομα που εμπλέκονται και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα. Αναμένουμε από τον σύλλογο, να ερευνήσει επίσης αυτά τα περιστατικά και να εφαρμόσει τους νέους κανόνες, όπου ισχύουν».

Σημειώνεται, ότι η FA, η Premier League και η Football League, ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα, αυστηρότερες κυρώσεις για εισβολές στα γήπεδα και την χρήση καπνογόνων και πυροτεχνικών υλικών, ανακοινώνοντας αυτόματο αποκλεισμό συλλόγων για τις παραβάσεις.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness