Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φούντας: «Δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν»

Αρνείται κατηγορηματικά ο Ταξιάρχης Φούντας τους ισχυρισμούς περί ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος αντιπάλου του στη διάρκεια αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS).  

Ο Ελληνας επιθετικός τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο εκείνους που τον κατηγόρησαν ότι επιτέθηκε με ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Ντέιμιαν Λόου (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των αντιπάλων του τον αποκάλεσε στ΄ αγγλικά "νέγρο"), στο εκτός έδρας ματς της DC Γιουνάιτεντ με την Ίντερ Μαϊάμι.

Η θέση του Ταξιάρχη Φούντα: «Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη την οποία με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα. Αυτήν τη απεχθή ρατσιστική προσβολή την αποκηρύσσω και δεν τη χρησιμοποίησα. 

Ειπώθηκαν πολλές κουβέντες στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του. Είναι απεχθής. Έχω πολλούς φίλους από πολλές κουλτούρες. 

Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα δέρματος κάθε ατόμου και γι' αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπημένος που κατηγορήθηκα λανθασμένα», έγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος επιθετικός.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness