Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιαννίκης: «Ποιος θα μου πει τι θα γίνει με το ντέρμπι;»

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι... γερμανοθρεμμένος και είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεται να αντιληφθεί για ποιον λόγο το ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Έχει ως πρότυπο τη Μπουντεσλίγκα, όπου όλος ο πλανήτης γνωρίζει τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της περιόδου από τον Ιούλιο.

Είναι, όμως, προπονητής μιας ελληνικής ομάδας και την Πέμπτη το πρωί δεν γνωρίζει εάν θα παίξει ματς την Κυριακή! 
«Εμενα, ποιος μπορεί να μου πει τι θα γίνει, γιατί αυτό που προέχει είναι να κάνω τον προγραμματισμό των προπονήσεων και να οργανώσω τη δουλειά ανάλογα με το πότε θα γίνει», ρωτούσε ευρισκόμενος σε... απόγνωση χθες βράδυ ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου (4-0) εναντίον της Κηφισιάς. Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί εάν θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ και όλες οι συζητήσεις των παικτών της Ένωσης αυτό αφορούν. Τόσο χθες στα αποδυτήρια, όσο και σήμερα το πρωί πριν από την προπόνηση στα Σπάτα, οι κουβέντες ήταν πολύ συγκεκριμένες: «Παίζουμε; Δεν παίζουμε; Πότε θα παίξουμε». Εντός της ημέρας, πάντως, η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει και το κύριο ερώτημα, της διεξαγωγής ή μη του ντέρμπι, θα έχει απαντηθεί.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.