Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χωρίς Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό του Καναδά

Η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου από το τουρνουά «Ακρόπολις» ήταν δεδομένη, αλλά υπήρχαν αμυδρές ελπίδες για παρουσία του στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά (29/4-4/7). Αυτές, όμως εξανεμίστηκαν σήμερα (17/6), αφού ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ρικ Πιτίνο ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται στην προσπάθεια πρόκρισης της εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ο Ρικ Πιτίνο είπε συγκεκριμένα: «Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι μαζί μας. Έχει κάνει κάποια πράγματα στο πόδι τους και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Υπάρχει μία πιθανότητα εάν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε να είναι έτοιμος να παίξει. Αυτό φέρνει μία δυσκολία στην ομάδα μας, καθώς θα είχε σημαντικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι. Επομένως αυτό που θα κάνουμε είναι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να ελιχθούμε έτσι ώστε να καλύψουμε το κενό του».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή πως τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στο γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα δεν ήταν καλά και πως του συστήθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν να ξεκουραστεί. Δεν έχει αποκλειστεί δε η περίπτωση να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση.

Με δεδομένη την απουσία του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την κάλυψη στο «3». 

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.