Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η ήττα από την Ελλάδα... φέρνει τον Χιούλμαντ στον πάγκο της Σκωτίας

H χθεσινή (23/3) ήττα (0-3) της Σκωτίας από την Ελλάδα στη Γλασκόβη, στη ρεβάνς των playoffs League A/B, φαίνεται ότι θα οδηγήσει σύντομα τον Στηβ Κλαρκ μακριά από τον πάγκο της εθνικής ομάδας. 
 Ήδη σήμερα (24/3) στην Σκωτία ο πρώην προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, αναφέρεται  ως το φαβορί για να γίνει το επόμενο αφεντικό της Σκωτίας,  με πιθανότητες να φύγει ο Στιβ Κλαρκ πριν το τέλος της χρονιάς.
 Ο Κλαρκ εμφανιζόταν «75% σίγουρος» ότι θα έφευγε όταν λήξει το συμβόλαιό του με το Χάμπντεν μετά τη διαδρομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, η ήττα από τη Ελλάδα,  έχει αυξήσει την πίεση, επισπεύδοντας την αποχώρησή του.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.