Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η πρωταθλήτρια Κίνας, μπορεί να... εξαφανισθεί

Η πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου στην Κίνα, μπορεί να μην... υπάρχει στο αμέσως προσεχές διάστημα! Ο λόγος για την Γιανγκσού, καθώς μετά την αποχώρηση του ομίλου Σουνίνγκ από την διοίκηση του συλλόγου που εδρεύει στην πόλη Ναντζίνγκ, δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος αγοραστής!

    Η Γιανγκσού κατέκτησε τον τίτλο τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά απειλείται με εξαφάνιση για οικονομικούς λόγους, καθώς η Σουνίνγκ που είναι και ιδιοκτήτρια της ΙΝτερ, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον σύλλογο.

    Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής, ο σύλλογος θα αναγκαστεί να σταματήσει τις δραστηριότητές του, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά και σε σχετική ανάρτηση των ιθυνόντων, στον διαδικτυακό ιστότοπο WeChat.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογο πρόβλημα, αντιμετωπίζουν αρκετοί σύλλογοι της Κίνας, την ώρα που το νέο πρωτάθλημα έχει προγραμματισθεί ν΄ αρχίσει στις 3 Απριλίου.

 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness