«Κυανόλευκος» ο Ρούμπεν Μπενίτεθ
Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε την Τρίτη (27/12) η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Μπενίτεθ.
Ο Ισπανός άσος, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αλμπαθέτε και είναι η πρώτη φορά γι’ αυτόν που θα φύγει εκτός της χώρας του για να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα άλλης χώρας.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αλμπαθέτε από το καλοκαίρι του 2021, έχοντας καταγράψει 54 συμμετοχές με 13 γκολ.
Έχει ξεκινήσει ην καριέρα του στις ακαδημίες τις Μπαρτσελόνα, ενώ στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα των Λογρονές, Αλκογιάνο, Μελίγια, Αλικάντε, Kόστα Μπράβα αλλά και της Β’ ομάδας της Θέλτα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ruben Martinez.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Αλμπαθέτε Μπαλομπιέ στην Ισπανία, με την οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 13 γκολ, έμεινε ελεύθερος και εντάσσεται στο δυναμικό του συλλόγου.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!».
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ρούμπεν δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της φθιωτικής ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ιδιαίτερη πρόκληση για μένα η Λαμία καθώς είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι εκτός Ισπανίας και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ομάδας και μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας».



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

