Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λιβάγια: «Υπάρχει ρήτρα που δεν μου επιτρέπει να πάω σε μεγάλο αντίπαλο της ΑΕΚ στην Ελλάδα»

 «Είναι αλήθεια, υπάρχει ρήτρα που δεν μου επιτρέπουν, να πάω στους μεγαλύτερους αντιπάλους της ΑΕΚ». 
 Αυτό αποκάλυψε  ο Μάρκο Λιβάγια, σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην ιστοσελίδα της πατρίδας του dalmatinskiportal.hr
 Ο 27χρονος Κροάτης επιθετικός, που έφτασε στην Χάιντουκ από την ΑΕΚ (2017 έως 167/2/2021) με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, διέψευσε επίσης ότι έχει υπογράψει με μεγάλο σύλλογο της Τουρκίας, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του.
 «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήμασταν σε επαφή τον πρώτο μήνα. Είχαμε διαπραγματεύσεις, αλλά ήθελαν να με φέρουν για το χειμώνα. Δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για ορισμένους όρους», τόνισε χαρακτηριστικά  και πρόσθεσε:
«Έχουμε έξι ακόμη σημαντικούς αγώνες τον επόμενο μήνα. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την περίοδο των μεταγραφών για να συζητήσουμε, αλλά σίγουρα όταν παίζει κάποιος σπίτι του, δεν μπορεί να είναι περισσότερο ευτυχισμένος. Αυτό που ελπίζω είναι να επιστρέψουν σύντομα οι φίλαθλοι. Είναι σημαντικοί για εμάς. Δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτούς. Αν τους καλωσορίσω, αυτό σημαίνει ότι θα μείνω.»

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Απόψεις

Γράφει ο Σπύρος Ρίζος Χθες η καθηγήτρια κα Μ. Θεοδωρίδου, της επιτροπής εμβολιασμών, κατά την διάρκεια της τακτικής τηλεοπτικής ενημέρωσης με τον γ.γ. κ. Μ....
randomness