Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μαρτίνς: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι»

Χαρούμενος αλλά και μετρημένος όπως πάντα εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε.

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα. Δεν ξέραμε φυσικά το εύρος της νίκης. Τα νούμερα δείχνουν ένα εύκολο παιχνίδι, ήταν όμως δύσκολο. Αν δεν είχαμε βάλει τα γκολ τις στιγμές που έπρεπε το ματς θα ήταν διαφορετικό. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, η Φενέρ μας πίεσε σε όλες τις γραμμές. Ήταν μία δίκαιη νίκη», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και συνέχισε: «Ξέραμε ότι η Φενέρ θα ασκούσε πίεση. Χρειαζόταν ένας παίκτης σαν τον Μπα, παρόλο που ξέραμε ότι δεν ήταν η θέση του. Χρειαζόμασταν κάποιον που θα αντισταθεί, έναν παίκτης με τα χαρακτηριστικά του. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο γι΄ αυτή την επιλογή, παρόλο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλους παίκτες».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και για το δίδυμο των Τικίνιο - Μασούρα, που φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη χημεία: «Είναι ευχάριστο για έναν προπονητή να έχει τέτοιους πονοκεφάλους, δεν είναι μόνο αυτοί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και θα χρησιμοποιηθούν. Ο Τικίνιο βρίσκεται σε καλύτερη φάση, είμαι ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness