Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Ντόπες» Σαββίδη και οπαδών ενόψει Λέφσκι

Γραμμή... πρόκρισης έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας με ενισχυτικό τρόπο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εν όψει του σημερινού, επαναληπτικού αγώνα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας. Παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο ματς στη Βουλγαρία και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Αφήνουμε πίσω ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Παίρνουμε στο γήπεδο μαζί μας το καθαρό μυαλό, την αυτοπεποίθηση και την επιθετικότητά μας.
Είναι σημαντικό να δουν στα πρόσωπά μας την αποφασιστικότητά μας. Μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση και να γυρίσετε την κατάσταση», ανέφερε ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ.

Ψυχολογική τόνωση, ακόμη, προκειμένου να κατακτηθεί η πρόκριση, έδωσε στους «ασπρόμαυρους» αντιπροσωπεία οπαδών του ΠΑΟΚ, η οποία επισκέφτηκε νωρίτερα την αποστολή της ομάδας, η οποία έχει καταλύσει ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,των Ευρωπαίων...
randomness