Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο Μαρσέλο στο Ρίο, αποθέωση στο αεροδρόμιο από τους φιλάθλους της Φλουμινένσε

Ο Μαρσέλο προσγειώθηκε σήμερα (9/3)  στο Ρίο ντε Τζανέιρο προκειμένου να ενταχθεί στη Φλουμινένσε και γνώρισε την αποθέωση από 500 φιλάθλους της βραζιλιάνικης ομάδας στο αεροδρόμιο Galeao.
 Τυλιγμένος με μία σημαία της Φλουμινένσε, ο Μαρσέλο έφτασε με την οικογένειά του, έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 
 «Γραφειοκρατικά και υλικοτεχνικά θέματα απέτρεψαν την γρηγορότερη άφιξη του αριστερού μπακ», αναφέρει χαρακτηριστικά  η εφημερίδα της Βραζιλίας «Globo». 

 Η Φλουμινένσε έχει προγραμματίσει την επίσημη  παρουσίασή του για το βράδυ (11:30 ώρα Ελλάδας)  της Παρασκευής, στο Maracanã. 
 Οι φίλαθλοι θα μπορέσουν επίσης  να απολαύσουν μια συναυλία του δημοφιλούς ράπερ Φιλίπε Ρατ, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο Μαρσέλο που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 12 και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στην αίθουσα του γηπέδου.

 Ο Μαρσέλο υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φλουμινένσε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος του 2025. 
 Έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 24 Φεβρουαρίου, και επέστρεψε στη χώρα του  16 χρόνια αφότου ξεκίνησε τη διαδρομή του στην Ευρώπη, με πέντε τίτλους Champions League, που κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
 Ο 34χρονος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας από το 2005 (σε ηλικία 17 ετών) έως το 2007 στην πρώτη ομάδα, και σε 40 ματς σημείωσε έξι γκολ και είχε τρεις ασίστ, πριν παραχωρηθεί (τον Ιανουάριο του 2007) στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Κάρλος.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Απόψεις

Χ.Τ. ο Βιτ’λιώτης Η ΠΕΤΡΑ Βάσει νόμου τα σουβλάκιαΔεν θα βγουν στα πανηγύριαΓιατί κάποια πιθηκάκιαΜας ζηλεύουν τα χαΐρια*. Κι η κυβέρνηση προτείνειΑπό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων