Ο ΠΑΣ Λαμία απέκτησε τον Δημήτρη Χαντάκια
Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (5/2) ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαντάκια.
Ο 30χρονος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, με τη φανέλα του οποίου έγραψε 8 συμμετοχές φέτος ενώ έχει παίξει ακόμη σε Παναιτωλικό (από τα τμήματα υποδομής του οποίου προέρχεται κιόλας), Κέρκυρα, Φωκικό, Τσερνο Μόρε και Ζίρα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (04/01/1995) Έλληνα αμυντικό, Δημήτρη Χαντάκια, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ομάδα του Πανσερραϊκού με την οποία φέτος είχε 8 συμμετοχές.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στον οποίον αγωνιζόταν έως και το 2019, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φωκικό, στην Κέρκυρα, αλλά και στην Βουλγαρία με τη φανέλα της Τσέρνο Μόρε, ενώ είχε τετραετή θητεία στο Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζίρα, με την οποία είχε 127 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».