ΠΑΟΚ: Οι υποχρεώσεις των εννέα διεθνών
Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα (Τρίτη 18/3) στις προπονήσεις, έπειτα από το ολιγοήμερο ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ένεκα της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό θα γίνει με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Δημήτρης Πέλκας έχουν ενσωματωθεί ήδη στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια απέναντι στη Σκωτία που θα κρίνουν την άνοδο της «γαλανόλευκης» στη League A του UEFA Nations League (Πέμπτη 20/3 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Κυριακή 23/3 στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκόβης).
Στην εθνική Σερβίας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καλείται να αντιμετωπίσει την Αυστρία για τα Play Off της ίδιας διοργάνωσης, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στις ίδιες ημερομηνίες. Παρομοίως, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και η εθνική Βουλγαρίας θα αντιμετωπίσουν την Ιρλανδία ενώ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και η εθνική Κροατίας θα τεθούν απέναντι στη Γαλλία.
O Ματέους Βιετέσκα κλήθηκε στην εθνική Πολωνίας για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, με αντιπάλους τη Λιθουανία (21/3) και τη Μάλτα (24/3). Κλήση και για τον Σέρχιο Πένια από την εθνική Περού, το οποίο αντιμετωπίζει για τα προκριματικά του Μουντιάλ τις Βολιβία (21/3) και Βενεζουέλα (26/3).
Ακόμη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μαντί Καμαρά κλήθηκε στην εθνική Γουινέας για τα ματς με Σομαλία (21/3) και Ουγκάντα (25/3) ενώ ο Ομάρ Κόλεϊ και η Γκάμπια θα αντιμετωπίσουν τις Κένυα (20/3) και Ακτή Ελεφαντοστού (24/3). Στην εθνική Τανζανίας είχε κληθεί και ο Μπουάνα Αλί Σαμάτα, ωστόσο είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ