Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣ Λαμία: Παραμένει ο Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας

Ο Τζιανλούκα Φέστα, θα οδηγήσει τελικά τον ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, όπως έγινε και επίσημα γνωστό από τους "κυανόλευκους" το πρωί της Πέμπτης (30/6). 

Ο Ιταλός τεχνικός και οι συνεργάτες του, θα συγκροτούν το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν και με τον τρόπο αυτό και φαίνεται πως εξαργυρώνουν την επιτυχία της επίτευξης του στόχου της παραμονής της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. 

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Φαράντος, αναλαμβάνει συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα σκάουτινγκ ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μίροσλαβ Στόινιτς, αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

 

"Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Gianluca Festa.

Ο κ. Festa, με το ήθος και την εργατικότητά του, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Super League 1, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Συνεργάτες του κ. Festa είναι:

Βοηθός Προπονητής ο κ. Αντωνόπουλος Θεόδωρος
Γυμναστής ο κ. Παντελίδης Σάκης
Προπονητής Τερματοφυλάκων ο κ. Νάσης Παναγιώτης
Γυμναστής Αποκατάστασης ο κ. Κουκούλης Σπύρος

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Διευθυντή κ. Κασναφέρη Γεώργιο.

Συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα Scouting αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος Δημήτριος.

Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Συρογιάννης Γιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Ζαγκανάς Γεώργιος.

Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Miroslav Stojnic για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο".