Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

«Πεντάρα» και κορυφή η Αλκμααρ, με γκολ κι ασίστ Παυλίδη

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο και τον Βαγγέλη Παυλίδη να συνεχίζει... το βιολί του (γκολ, ασίστ), η Άλκμααρ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Εξέλσιορ και με το εντυπωσιακό 5-0 ανέβηκε στην κορυφή της Eredivisie, αλλά με ματς περισσότερο.

Η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε τελειώσει σε διάστημα λιγότερο των 20 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, όταν η ΑΖ από το 20΄-38΄ είχε σκοράρει 5 φορές, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να δίνει την ασίστ στον Μίνιανς στο 30΄ για το δεύτερο γκολ του 22χρονου μέσου (είχε ανοίξει τον... χορό στο 20΄) και στο 38΄ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-0. 

Στο 27΄ ο Κάρλσον είχε «γράψει» το 2-0, ενώ από δική του ασίστ και σουτ του Όντγκααρντ στο 35΄ ήρθε το 4-0. Εκτός του Παυλίδη, ο οποίος με το σημερινό έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και 16 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν, στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρέθηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος. 

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα έχουν ως εξής:


Αλκμααρ-Εξέλσιορ             5-0
Ναϊμέγκεν-Καμπούρ            11/2
Αϊντχόφεν-Χρόνινγκεν         11/2
Εμεν-Φορτούνα Σιτάρντ        11/2
Σπάρτα Ρότερνταμ-Γκόου Αχεντ 12/2
Φίτεσε-Ουτρέχτη              12/2
Χέρενφεν-Φέγενορντ           12/2
Αγιαξ-Βααλβάϊκ               12/2
Τβέντε-Φόλενταμ              12/2

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)

Αλκμάαρ           44 -21αγ.
Φέγενορντ         43
Αγιαξ             40
Αϊντχόφεν         39
Τβέντε            37
Σπάρτα Ρότερνταμ  34
Ουτρέχτη          33
Χέρενφεν          27
Βααλβάικ          26
Ναϊμέγκεν         23
Φορτούνα Σιτάρντ  23
Γκόου Αχεντ Ιγκλς 22
Εξέλσιορ          20 -21αγ.
Φίτεσε            20  
Φόλενταμ          17
Εμεν              16  
Χρόνινγκεν        13
Καμπούρ           12

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness