Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΙΚΗΣΕ 4-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πρωταθλητής και μαθηματικά, είναι πλέον ο Ολυμπιακός Λαμίας, ο οποίος στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου στο γήπεδο της Ροδίτσας και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Σπύρου Λέντα, πήρε τη νίκη που χρειαζόταν κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" και παρά το γεγονός ότι μένουν δύο ακόμη αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν, κατάφερε να φέρει εις πέρας τον πολύ μεγάλο στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς.
Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" είδαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη, Ένωση 2010, να φτάνει τους 8 βαθμούς, αφού η ομάδα της δυτικής Φθιώτιδας αναδείχθηκε ισόπαλη, 3-3, εντός έδρας κόντρα στον Ευρυτανικό.

Στη μάχη της ουράς τώρα, οι Ράχες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, με τη Στυλίδα και έτσι αποτελούν την τέταρτη ομάδα που υποβιβάζεται στη Β' Κατηγορίας και μαθηματικά, μετά τον Προμηθέα Στυλίδας, τον Παγκρατιακό και τον Ελατειακό.
Σημαντική νίκη για τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, που επικράτησε με 2-0 στη Στυλίδα του τοπικού Προμηθέα και πλέον ανέβηκε στους 39 βαθμούς, φτάνοντας τον Αστέρα Σταυρού, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 στο Καλαπόδι από την ομώνυμη ομάδα.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Παμμωλιακός ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντη στο Μεγαπλάτανο και παρέμεινε στους 36 πόντους και τη 14η θέση της βαθμολογίας. Αν μείνουν σε αυτή τη θέση οι "πράσινοι" μετά τις δύο αγωνιστικές που ακολουθούν τότε η παρουσία τους στην Α' Κατηγορία της επόμενης σεζόν, θα εξαρτάται από την πορεία του Ολυμπιακού Λαμίας στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι στο Μεγαπλάτανο διεκόπη για αρκετά λεπτά, αφού μετά την αποβολή του επιθετικού της Αταλάντης, Ζήση Κωνσταντίνου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παράγοντες της λοκρικής ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με τη διαιτητική τριάδα να αποσύρεται στα αποδυτήρια, αλλά μετά από κάποια λεπτά, ο αγώνας συνεχίστηκε.

Τέλος, στα ματς της αγωνιστικής που δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Δάφνη Λιβανατών επιβλήθηκε εύκολα του Παγκρατιακού στο "Ενωσιακό " με 5-1, ενώ και τα Καμένα Βούρλα νίκησαν με 2-1 τη Μαλεσίνα ενώ βαθμούς και εντυπώσεις, μοιράστηκαν Ελατειακός και Νέο Κρίκελλο, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αμφίκλειας λόγω τιμωρίας του γηπέδου της Ελάτειας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, με το χορταστικό, 3-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Καμένα Βούρλα-Μαλεσίνα 2-1
Προμηθέας Στυλίδας-Κηφισσός Κάτω Τιθορέας 0-2
Καλαπόδι-Αστέρας Σταυρού 2-0
Αταλάντη-Παμμωλιακός 2-1
Ένωση 2010-Ευρυτανικός 3-3
Ολυμπιακός Λαμίας-Άρης Αγ. Κων/νου 4-0
Παγκρατιακός-Δάφνη Λιβανατών 1-5
Ελατειακός-Νέο Κρίκελλο 3-3
Ράχες-Στυλίδα 1-1

Φωτογραφίες από τον αγώνα του Ολυμπιακού Λαμίας με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα για τις αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής στο φύλλο της Τρίτης (12/4) του "Λ.Τ."

Φωτογραφίες

 

Απόψεις

Οι Απόκριες είναι γιορτή με μεγάλη ιστορία. Έχοντας τις ρίζες τους στην Αρχαία Ελλάδα και τη λατρεία του Διονύσου, διαδόθηκε και σήμερα αποτελεί ένα πραγματικό ψηφιδωτό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness