Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Προτεραιότητα οι διακανονισμοί, άκαρπη επαφή με Γιάνκοβιτς στον Άρη

Οι διακανονισμοί για οφειλές σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, αποτελούν προτεραιότητα- τη δεδομένη χρονική στιγμή- για τους διοικούντες τον Αρη. Διαδικασία απαραίτητη για τη συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης της ΚΑΕ για την νέα περίοδο, με τη διευθέτηση της οποίας θα μπουν δυναμικότερα στο προσκήνιο η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη και η τακτοποίηση των Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, ώστε να απαλλαγεί η εταιρεία από τα ban που έχει στην «πλάτη» της, λόγω των χρεών προς τους άλλοτε παίκτες της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Ελληνα τεχνικό, είναι δεδομένη η σφοδρή επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» για τη διατήρησή του στον πάγκο του Αρη. Εγινε, σε αυτό το πνεύμα, με την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσων της ομάδας, επιδερμική συζήτηση μαζί του, η οποία- βάσει των συνθηκών (σ.σ. τα ανοικτά θέματα με την αδειοδότηση, το απαγορευτικό μεταγραφών, το οικονομικό ‘πάπλωμα’ της ΚΑΕ για την καινούργια χρονιά)- δε θα μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο. 

Ο Γιάννης Καστρίτης ενημερώνεται για τις κινήσεις που «τρέχουν» οι Θεσσαλονικείς για να «κλείσουν», ένα-ένα, τα ανοικτά μέτωπα που έχουν στο... κεφάλι τους και περιμένει τη ρύθμισή τους, προκειμένου να έχει- στην πορεία- την ουσιαστικότερη κουβέντα μαζί τους για την υπογραφή νέου συμβολαίου του με την ομάδα.

Πρώτη επαφή για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν (σ.σ. 37.000 ευρώ περίπου) έγινε, εσχάτως, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, χωρίς να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι ιθύνοντες του Αρη πρότειναν διακανονισμό της οφειλής από τον Σεπτέμβριο, με τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος εξετάζει για τη συνέχεια της καριέρας του προσέγγιση που του έγινε από την Ισπανία, να ζητά την πλήρη καταβολή του ποσού. 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness