Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στάνκοβιτς: «Κοιτάζουμε το μέλλον»

Αδιαφιλονίκητος MVP στη νίκη επί του Αρη, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΑΕΚ στο YouTube. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας κράτησε με τις επεμβάσεις του το σκορ (2-1), που διατηρεί την Ένωση σε απόσταση «αναπνοής» από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Γιατί όταν κερδίζουμε ως ομάδα τα παιχνίδια τα πάντα είναι εύκολα για όλους μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε κατοχή μπάλας και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πολύ δύσκολα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, στο τέλος πήραμε τη νίκη» είπε ο Στάνκοβιτς μετά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. 

Παράλληλα, τόνισε ότι «... μου αρέσει να κερδίζω. Ήρθα εδώ για να κερδίσω παιχνίδια. Το να κερδίζεις τα ματς είναι πολύ σημαντικό. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, όμως αυτή τη στιγμή έχουμε εμπιστοσύνη και κοιτάζουμε το μέλλον».

* Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν σήμερα όσοι παίκτες αγωνίστηκαν εναντίον του Αρη. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους Άμραμπατ, Γέβτιτς, Θεοχάρη που ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα. Η επιστροφή για τους δύο πρώτους υπολογίζεται μετά τη διακοπή, δηλαδή στις 21 Νοεμβρίου και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness