Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο 60% το ποσοστό φιλάθλων στη χωρητικότητα των γηπέδων

 Το ποσοστό παρουσίας φιλάθλων, στη χωρητικότητα των σταδίων που θα διεξαχθούν αγώνες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο Καμερούν (9/1-6/2) θα μειωθεί στο 60% κατά τη διάρκεια του τουρνουά και στο 80% για τους αγώνες της διοργανώτριας χώρας, όπως ανακοίνωσε η αφρικανική ποδοσφαιρική συνομοσπονδία. 

 Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση του Καμερούν, δεδομένης της εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης και των προκλήσεων που επιβάλλει η πανδημία Covid-19, η CAF και η τοπική οργανωτική επιτροπή συμφώνησαν να περιορίσουν μεταξύ 60% και 80%, τo οσοστό στη χωρητικότητα των γηπέδων κατά τη διάρκεια του Κύπελλο Εθνών Αφρικής», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η CAF.

 Πενήντα δύο αγώνες έχουν προγραμματιστεί μεταξύ 9 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου,  μεταξύ του εναρκτήριου αγώνα Καμερούν-Μπουρκίνα Φάσο και του τελικού, δύο αγώνες προγραμματισμένοι στο νέο στάδιο «Olembé» στη Γιαουντέ, χωρητικότητας 60.000 πλατό.

 Να σημειωθεί ότι αυστηρό πρωτόκολλο υγείας έχει καθιερωθεί στο Καμερούν. Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ PCR εντός 72 ωρών ή αρνητικό αντιγόνο εντός 24 ωρών, για να παρακολουθήσουν αγώνες.
 Αρχικά προγραμματισμένο για το 2021, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχει αναβληθεί για ένα χρόνο λόγω της πανδημίας covid-19.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness