Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τα 20... δευτερόλεπτα που έπεισαν τον Ρονάλντο


    Οταν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δύσκολα απαντάς προσωπικά σε κάποιο τηλεφώνημα. Είτε, λόγω φόρτου εργασίας, είτε λόγω ανάπαυσης, αλλά και του απαραίτητου προσωπικού χρόνου, ένας ποδοσφαιριστής αυτού του επιπέδου, σπανίως συνομιλεί απ΄ ευθείας. Για τον σκοπό αυτόν, υπάρχουν συνεργάτες και αρμόδιες εταιρείες, οι οποίες αναλαμβάνουν τον τομέα επικοινωνίας των διασήμων ανά την υφήλιο και φυσικά, του CR7 συμπεριλαμβανομένου.

    Οταν όμως στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, είναι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, πολύ απλά, δεν... γίνεται να μην απαντήσεις. Και ειδικά όταν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο κορυφαίος προπονητής στον διάσημο Πορτογάλο, απεδείχθη καθοριστικό για την καριέρα του Ρονάλντο. Οπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, ο Φέργκιουσον κάλεσε τον 36χρονο Πορτογάλο, ζητώντας του να επιστρέψει στο «σπίτι» του και να μην υπογράψει στην γειτονική και «αιώνια» αντίπαλο, Σίτι. Η συνομιλία του δάσκαλου με τον μαθητή, είχε διάρκεια μόλις 20 δευτερόλεπτα και στο διάστημα αυτό, ο Φέργκιουσον κατάφερε να πείσει τον Ρονάλντο για τον επόμενο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.