Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τέταρτος στο ύψος ο Μίτα, έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο


«Μια ανάσα» από το βάθρο έφτασε ο Ανδρέας Μίτα στον τελικό του ύψους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ18 της Ιερουσαλήμ. Ο νεαρός άλτης κατέλαβε την τέταρτη θέση με 2,13μ., όσο και ο δεύτερος του αγώνα, ο Κύπριος Μιχάλης Χριστοφή, καθώς και ο τρίτος, ο Πολωνός Γιάκουμπ Βαλέτσκι. Η διαφορά, ήταν ότι ο Μίτα πέρασε το ύψος με την τρίτη προσπάθεια, ενώ οι άλλοι δύο (που μάλιστα βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ) με τη δεύτερη, αφήνοντας έτσι εκτός μεταλλίων τον Ελληνα αθλητή. Νικητής του αγώνα με 2,15μ. ήταν ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι.

Στα 5.000μ. βάδην κοριτσιών, η Σεβαστιανή Ασλανίδου κατέλαβε την 12η θέση με 24:58.53 και η Μαρία-Μυρτώ Τσιμιγκάτου κατετάγη 24η με 26:42.27. Παράλληλα, συνεχίστηκε το δέκαθλο, με τον Νίκο Αλεξόπουλο να κάνει 15.47 στα 110μ. εμπόδια και 3,40μ. στο επί κοντώ, αλλά να μηδενίζεται στη δισκοβολία, όπου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Ο νεαρός αθλητής μας έχει συγκεντρώσει 4.575 β. και είναι στην 19η θέση. Ο αθλητής του Παναγιώτη Γούλα έκανε σήμερα 15.47 στα 110 μ. εμπ. και 3,40 μ. στο επί κοντώ, ωστόσο δε βαθμολογήθηκε στο δίσκο, εκεί όπου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. Ο Αλεξόπουλος θα ολοκληρώσει την προσπάθεια του το απόγευμα με τον ακοντισμό και τα 1.500 μέτρα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...