Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βεργέτης: Πίστεψα πολύ στην ισοφάριση

Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε ότι πίστεψε πολύ στην ισοφάριση του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με την Μπεσίκτας στην Τουρκία και προσέθεσε ότι η ομάδα του θα κοιτάζει το κάθε ματς του ομίλου ξεχωριστά.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα να βγάλουμε εις πέρας. Ξέραμε από την αρχή ότι θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Αυτό συνέβη, έπρεπε να αμυνθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο ψάξαμε το γκολ, βρεθήκαμε κοντά, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε στο χειρισμό της μπάλας, δεν είχαμε κατοχή. Προσπαθήσαμε με επιθέσεις να απειλήσουμε. Τα τελευταία λεπτά η ομάδα έβγαλε μια επιθετικότητα, ισοφάρισε και πήραμε έναν "χρυσό" βαθμό».

Για το... μαγικό καλοκαίρι και το φθινόπωρο:
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για μαγευτικό φθινόπωρο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν είμαστε υπερομάδα. Αυτή η ισοπαλία μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 85' πίστεψα πολύ στην ισοφάριση και προσπάθησα να το περάσω στους παίκτες. έλεγαν πως άκουσαν τις φωνές μου και ίσως βοήθησα και εγώ για να έρθει η ισοφάριση αυτή».

Για το άλλο ματς και την πορεία στον όμιλο: «Θα δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Με μεγάλη συγκέντρωση. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά».

Για την Μπεσίκτας: «Η Μπεσίκτας είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Είχε καλή κατοχή μπάλας με ικανούς παίκτες, προσπάθησε να μας απειλήσει. Έτσι την είχαμε δει, έτσι κινήθηκε και σήμερα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι:
«Είμαστε ευχαριστημένοι για την υποδοχή. Τόσο στο ξενοδοχείο όσο και το γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε άριστη συμπεριφορά από όλους τους παίκτες. Έτσι πρέπει να είναι. Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός».

Για την ομάδα που γίνεται γνωστή στην Ευρώπη: «35 άνθρωποι ξεκίνησαν τόσα χιλιόμετρα. Το να τους ευχαριστήσουμε είναι το λιγότερο. Στην Τρίπολη πολύς κόσμος είδε το παιχνίδι. Με τιμά και με συγκινεί το γεγονός πως στηρίζει την ομάδα. Υπάρχουν μέρες και αγώνες που δεν βγαίνει η προσπάθειά μας, αλλά πάντα υπάρχει και θα υπάρχει στο γήπεδο».

Μπίλιτς: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη»
Από την πλευρά του ο Σλάβεν Μπίλιτς στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, τα οποία, όπως είπε, δεν επιτρέπονται σε τέτοιο ευρωπαϊκό επίπεδο.


    

 

randomness