Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

"Βράζουν" στη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία με την απόφαση για αλλαγή της έδρας

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League να αλλάξει αιφνιδιαστικά την έδρα διεξαγωγής του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (22/11) από το ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" στο Πανθεσσαλικό, εξόργισε τους ανθρώπους της φθιωτικής ομάδας, με τους διοικούντες την ΠΑΕ, να "βράζουν" με τη συγκεκριμένη κίνηση. 

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως για λόγους ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Λαμίας, μετά τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν σε αυτόν το προηγούμενο διάστημα, η αναμέτρηση της Δευτέρας με το "Τριφύλλι" μεταφέρεται στο Βόλο αφού η επιτροπή ελέγχου των γηπέδων άναψε "κόκκινο" φως μετά την επιθεώρηση στο ΔΑΚ. 

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών, Πανουργίας Παπαϊωάννου μετά την απόφαση της διοργανώτριας είναι διατεθειμένος να φτάσει το θέμα με τον υπεύθυνο επόπτη για τους χλοοτάπητες της μεγάλης κατηγορίας στα δικαστήρια.

Οι "κυανόλευκοι" είναι έξαλλοι και καταγγέλλουν ότι υπάρχει μεθόδευση για την αλλαγή έδρας! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Γκριμότσης αν και έγιναν εγκαίρως οι εργασίες που είχαν συστηθεί για αποστραγγιστικά έργα στο ΔΑΚ Λαμίας «έκοψε» το γήπεδο λόγω του μικρού ύψους του γκαζόν σε ορισμένα σημεία! Και επιπρόσθετα οι «κυανόλευκοι» επισημαίνουν ότι ο υπεύθυνος με ειδική σχάρα, θέλοντας να «χτενίσει» το χορτάρι για να τσεκάρει την καταλληλότητα του, στην πραγματικότητα πρώτα το κατέστρεψε και εν συνεχεία σύνταξε την αρνητική του εισήγηση, που οδήγησε εν τέλει τη Σούπερ Λίγκα 1 στην αλλαγή της έδρας του ματς λίγο πριν παρέλθει το προβλεπόμενα 48ώρο!