Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα επισκέφθηκε η Φ. Γεννηματά

Tη μεταποιητική γεωργική συνεταιριστική βιομηχανία «Εσπερίδες», καθώς και την εξαγωγική βιομηχανία «Δήμας» που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλιακών θερμοσίφωνων, επισκέφθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη σημερινή περιοδεία της στην Αργολίδα.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις για να αντέξουν στον ανταγωνισμό και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Η Φώφη Γεννηματά είπε συγκεκριμένα:

«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις που δίνουν το παράδειγμα για το πώς μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πώς μπορούν να είναι πρωτοπόρες στις εξαγωγές και θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την πανδημία με τα κόστη που αυξάνονται».

«Η κυβέρνηση θα πρέπει εγκαίρως να φροντίσει να στηρίξει αυτές τις σημαντικές θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας», κατέληξε η κ. Γεννηματά και ευχήθηκε «καλές δουλειές» σ΄όλους.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Αθλητικά

Στον ελληνικό «εμφύλιο», ανάμεσα σε Μπόχουμ και Στουτγκάρδη, δεν πανηγύρισε κανείς. Το τελικό 0-0 διατήρησε και τις δύο ομάδες στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού...