Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αισιοδοξία ότι θα βρεθεί μια συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους, εξέφρασε ο πρέσβης των ΗΠΑ

Αισιόδοξος ότι θα εξευρεθεί μία λύση στο ελληνικό ζήτημα δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ Ντέιβιντ Πιρς μετά την συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κοτζιά, στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Είμαι αισιόδοξος γιατί είναι προς τον κοινό συμφέρον των δύο πλευρών να βρεθεί μία συμφωνία» απάντησε σε ερώτηση εξερχόμενος του υπουργείου. «Πρέπει», προσέθεσε, «οι δύο πλευρές, η ελληνική κυβέρνηση και οι διεθνείς εταίροι, να εργαστούν διεξοδικά προκειμένου να φτιάξουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το οποίο μακροπρόθεσμα θα θέσει τα θεμέλια για την ανάπτυξη στην ευρωζώνη».

Σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε με τον κ. Κοτζιά -την οποία στο πλαίσιο των περιοδικών ενημερώσεων είχε ζητήσει ο ίδιος και που διήρκησε μιάμιση ώρα-, είπε ότι ήταν μία πολύ καλή συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα και κυρίως οι εξελίξεις στην περιοχή.



(ΑΠΕ)


 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness