Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή – Πού θα σημειωθούν τοπικές μπόρες

Πολύ καλός θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα - Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές του 32 με 34 βαθμούς

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

 Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές του 32 με 34 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

Καλός ο καιρός προβλέπεται και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Οι θερμοκρασίες στους 32-34 στα βόρεια, στους 35-36 και 34-36 στις υπόλοιπες κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές. Βοριάδες έως και τέσσερα με πέντε μποφόρ στις περιοχές των Επτανήσων και πέντε με έξι μποφόρ το πολύ στα κεντρικά κυρίως τμήματα του Αιγαίου.

Και την Κυριακή αναμένονται μπόρες, τοπικές βροχές στις κεντρικές από τη Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, πιθανότατα ίσως και τοπικά στη Θράκη, αλλά κυρίως στη Μακεδονία.

Οι θερμοκρασίες στους 30-35 στα ηπειρωτικά τμήματα από βορρά προς νότο, στους 32 στα Επτάνησα, 30-34 στις νησιωτικές περιοχές με βοριάδες έως και πέντε μποφόρ στα Επτάνησα, έως και πέντε με έξι μποφόρ στις περιοχές του Αιγαίου.

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness