Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δίκη Λιγνάδη: Η κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα - Το άλλοθι και οι φωτογραφίες

 Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με την κατάθεση ενός ακόμα μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες- είναι γνωστός ηθοποιός – τραγουδιστής, καθώς και την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα. 

Η Ελένη Κούρκουλα, η οποία είναι και στενή φίλη του Λιγνάδη, καταθέτει σήμερα στη δίκη του ως μάρτυρας υπεράσπισης. Μάλιστα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκε και ένα μέρος των όσων είχε καταθέσει στις Αρχές η Ελένη Κούρκουλα, όταν συνελήφθη ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, τον Φεβρουάριο του 2021. 

"Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Νοικιάζαμε ένα σπίτι εκεί και έμενε μαζί μας, μαζί με τον αδερφό του και την ανιψιά του. Πήγαμε όλοι μαζί την 1η Αυγούστου και μείναμε στο σπίτι που νοικιάζαμε στο Σταυρό Ιθάκης και το μέρος αυτό λέγεται Πόλη. Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη.

Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κ. Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί..."

"...Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο. Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από την 1η Αυγούστου. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από την Ιθάκη, θέλει μια διαδικασία.

Ήμασταν 22 μέρες στην Ιθάκη με τον κ. Λιγνάδη, τον αδερφό του και την ανιψιά του που κάποια στιγμή γύρισε πίσω στη μαμά συνοδεία του πατέρα της. Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος", είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η Ελένη Κούρκουλα.

Πηγή: thetoc.gr