Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκπλήξεις στην Αττική – Πρώτη η Αχτσιογλου, ποιοι ακολουθούν

Σημαντικές εκπλήξεις φέρεται να κρύβει η κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή κεντρικής επιτροπής στην περιφέρεια Αττικής,
 
Παρότι δεν έχει καταμετρηθεί ακόμα το 50% , είναι εμφανές πως έσπασαν οι γραμμές και υπάρχουν εκπλήξεις ακόμα και στην πρώτη δεκάδα των 150 μελών που θα εκλεγούν από την Αττική στη νέα Κεντρική επιτροπή.
 
Στα ενσωματωμένα αποτελέσματα, που αργότερα ενδεχομένως να υπάρχουν αλλαγές, προηγείται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου.
 
Την έκπληξη κάνει ο γνωστός εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας που ακολουθεί ακόμα και από την τρίτη θέση, ενώ στα ίδια επίπεδα κινείται και η Ρένα Δούρου.
 
Από τα στελέχη που ηγούνται τάσεων ψηλά φέρεται να είναι οι Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης και Κώστας Ζαχαριάδης, αλλά και οι «πασοκογενείς»  Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης.
 
Με την πρώτη δεκάδα φλερτάρουν και οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος, που δεν ανήκουν σε καμία από τις δυο τάσεις, ενώ τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης («Ομπρέλα») είναι αρκετά χαμηλότερα στην κατάταξη.
ΠΗΓΗ 15ΜΙNUTES.GR

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων