Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εσωκομματική κόντρα Π. Πολάκη - Σ. Κούλογλου Για το άρθρο στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα»

Νέα επίθεση κατά του ευρωβουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης με αφορμή την κριτική του πρώτου στις εμφανίσεις των Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα, ο Π. Πολάκης αντέδρασε σε κείμενο τού Σ. Κούλογλου στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα».
Μεταξύ άλλων ο Σ. Κούλογλου υποστήριξε ότι «Η συνέντευξη Tύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες αλλά δεν έβγαλε καμία είδηση. Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν».
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!! Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο! Αν εσυ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά», αναφέρει σε ανάρτησή του και συνεχίζει:
«Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό "εκ προσωπικοτήτων" που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…».

 

 

 

    

randomness