Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Γ. Ντάισελμπλουμ: Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος - H αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί μετά την 7η Απριλίου

Την άποψη ότι παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι το επόμενο Eurogroup στις 7 Απριλίου στη Μάλτα εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Χάγη, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
 
«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να την εγκρίνουμε σύντομα αλλά αυτό δεν θα γίνει στις 7 Απριλίου στη Βαλέτα. Είναι πολύ νωρίς» ανέφερε ο Γ. Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας ωστόσο πως έχει σημειωθεί «μεγάλη πρόοδος» και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός έκτακτου Eurogroup.
 
«Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να συγκληθεί ένα έκτακτο Eurogroup. Αυτό δεν είναι ανακοίνωση αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα» σημείωσε ο ίδιος.
 

 

(ΑΠΕ)

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness