Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Γ. Ρέτσος: Ο κόσμος του τουρισμού είναι έτοιμος να υποδεχτεί με ασφάλεια τους επισκέπτες - Στόχος η προστασία του brand της χώρας

Ο κόσμος του τουρισμού είναι έτοιμος να υποδεχτεί με ασφάλεια τους επισκέπτες που θα έλθουν στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας.

Στην παρέμβαση του ο κ. Ρέτσος επισήμανε ότι ο εφετινός στόχος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων είναι να λειτουργήσουν με ασφάλεια προστατεύοντας το "brand" της χώρας.

Αφού επισήμανε ότι ελληνικός τουρισμός θα ξεπεράσει και την παρούσα δύσκολη συγκυρία προσέθεσε ότι η εξέλιξη των τουριστικών μεγεθών στην Ελλάδα, πέι χέρι- χέρι με την εξέλιξη των δεδομένων της πανδημίας.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ρέτσος τόνισε πως κάθε πρόβλεψη για τουριστικά μεγέθη είναι παρακινδυνευμένη.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness