Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Κ. Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Αποφύγαμε την χρεοκοπία, προχωράμε μπροστά - «Η κυβέρνηση ΝΔ πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της ΔΕΗ το α' εξάμηνο του 2019 όπου κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ»

Περάσαμε τον κάβο, προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και σοβαρότητα, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα 6μηνου της ΔΕΗ, αλλά και την έκθεση του ορκωτού λογιστή που δεν έχει καμία αναφορά περί κινδύνου χρεοκοπίας της επιχείρησης.
«Από τις 7 Ιουλίου και μετά εργαστήκαμε συνεχώς για να αποφύγει η ΔΕΗ τη χρεωκοπία. Σήμερα η έκθεση του ορκωτού ελεγκτή αποδεικνύει ότι τα καταφέραμε. Η προσπάθεια τώρα συνεχίζεται για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του ενεργειακού πυλώνα της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου της ΔΕΗ αλλά και την οριστικοποίηση της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή (Ernst & Young) η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές αίρει κάθε αβεβαιότητα για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης. Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση για τα αποτελέσματα του 2018 έθετε ερωτηματικό ως προς τη βιωσιμότητα της επιχείρησης. «Αποφεύχθηκε μια πολύ σοβαρή αρνητική εξέλιξη με πολύ σοβαρούς κλυδωνισμούς για την ελληνική οικονομία», τόνισε ο υπουργός.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness