Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Και Τσίπρας και Φώφη στη διαδήλωση της Πέμπτης και μάλιστα στο ίδιο μπλόκ!

Σύσσωμη η ηγεσία της αντιπολίτευσης (πλην Βελόπουλου της Ελληνικής Λύσης) θα βρεθεί στη διαδήλωση της Πέμπτης, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία για το  εργασιακό νομοσχέδιο.

Και αν για τον Δημήτρη Κουτσούμπα δεν είναι είδηση μια τέτοια ενέργεια, καθώς συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ και φυσικά στις απεργιακές εκδηλώσεις, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους αρχηγούς.

Στη διαδήλωση θα παραστεί και αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας, που ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλέον, άρχισε να θυμάται το κινηματικό παρελθόν του.

Θα συμμετάσχει, βεβαίως, επικεφαλής του μπλοκ του …κόμματός του και ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως συνηθίζει να πράττει το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση αυτή τη φορά είναι πως στη διαδήλωση θα συμμετέχει και η Φώφη Γεννηματά, κάτι που δεν συνήθιζε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά, πάντως, θα συμμετέχουν στο ίδιο μπλοκ δυνάμεων, στο μπλοκ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Και θα έχει ασφαλώς ενδιαφέρον αν είναι και οι δυο στην κορυφή της διαδήλωσης, δίπλα-δίπλα (ή σε διαφορετική περίπτωση ποιος θα είναι μπροστά)!

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness