Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα το άνοιγμα της εστίασης

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη χθεσινή συζήτηση για την πορεία της πανδημίας και τις συνέπειές της στην Οικονομία, που προκάλεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. ζήτησε τη διεξαγωγή της προ ημερησίως διατάξεως συζήτησης, σύμφωνα με το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής, αναφερόμενη στην ανάγκη ύπαρξης αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεων της στην οικονομία και επιτίθεται στην κυβέρνηση για τους συνολικούς χειρισμούς της. «Πιστεύουμε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμβάλλουν θετικά, ώστε το αποτέλεσμα της συζήτησης της Παρασκευής να είναι αυτό που προσδοκά ο Ελληνικός λαός», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχετική ανακοίνωσή του.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε πρώτος στο βήμα και μετά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Ακολούθησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια μίλησαν ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο γραμματέας του ΜέΡα 25 Γιάνης Βαρουφάκης. Ακολούθησαν δευτερολογίες ενώ στην τριτολογία του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι μετά το Πάσχα αναμένεται το άνοιγμα της εστίασης.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο του Σαββάτου 3 - Κυριακής 4 Απριλίου.