Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Αγκάθι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για τον Τσίπρα – Οι εισηγήσεις και η «νέα» νεολαία

Τη στιγμή που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημά της στη νέα γενιά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημά του στη δική του Νεολαία!

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, που ελέγχεται από τους «53» του Ευκλείδη Τσακαλώτου –και κατ΄επέκταση από την «Ομπρέλα» των Βούτση, Σκουρλέτη, Φίλη κοκ- πρωτοστάτησε στο όνομα του «κινηματισμού»- σε κινητοποιήσεις όπως αυτές για τον Κουφοντίνα, υπήρξε συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων στη Νέα Σμύρνη-αν και δεν συμμετείχε στα επεισόδια- κοκ.

Ταυτόχρονα, αποφεύγει να ασχοληθεί με μείζονα θέματα για τη νέα γενιά, όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός,ο ελεύθερος χρόνος, με τις πράξεις και τις παραλείψεις να μην περνούν απαρατήρητες από την ηγεσία της Κουμουνδούρου.

Όπως δεν περνά απαρατήρητο και ο πολύ μικρός αριθμός μελών της, αλλά και το ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό που λαμβάνει στους μαζικούς χώρους, όπως πχ στα Πανεπιστήμια.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται προβληματισμένος από την κατάσταση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται εισηγήσεις να αλλάξει τα πάντα, με τη δημιουργία μιας ευρύτερης νεολαίας, όμως παρότι δέχεται ότι έτσι πρέπει να γίνει, προς το παρόν διστάζει.

Προφανώς φοβάται τις εσωκομματικές αντιδράσεις. Οι πληροφορίες, ωστόσο, επιμένουν πως το θέμα δεν έχει κλείσει….

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

randomness