Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ολη η ΝΔ στον Καραμανλή και οι κομμένοι διευθυντές

Ολη η ΝΔ ήταν το πρωί της Πέμπτης στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για το μνημόσυνο του ιδρυτή της κεντροδεξιάς παράταξης Κωνσταντίνο Καραμανλή που πριν από 24 χρόνια έφυγε από τη ζωή.
 
Πρώτος -πρώτος το παρών έδωσε ο Αχιλλέας Καραμανλής, αδερφός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που ανέβηκε στη Φιλοθέη παρόλο που το μνημόσυνο ήταν σε κλειστό κύκλο.
 
Εκεί ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που ήταν δίπλα στον στενό συνεργάτη του Εθνάρχη και διπλωμάτη Πέτρο Μολυβιάτη.
 
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.
 
Φυσικά εκεί ήταν και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής που είχε και την υψηλή εποπτεία των προετοιμασιών ενώ δίπλα του ήταν ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.
 
Μετά το μνημόσυνο οι παριστάμενοι πέρασαν στον χώρο του Ιδρύματος όπου δημιουργήθηκαν μικρά πηγαδάκια.
 
Κομμένοι 
 
Πιέζουν διευθυντές υπουργών και μετακλητοί σε υπουργικά γραφεία να είναι υποψήφιοι στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ που θα εκλεγεί στο Συνέδριο την επόμενη εβδομάδα.
 
Η Πειραιώς έχει βάλει απαγορευτικό σε μετακλητούς ώστε να περάσουν μπροστά και νέα στελέχη με τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη να έχει στείλει τα μηνύματα στους διευθυντές.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

randomness