Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣΟΚ: «Βγήκαν τα μαχαίρια» στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας!

Η επισημοποίηση της υποψηφιότητας Μιλένας Αποστολάκη στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, κάνει άνω-κάτω το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, με τα μαχαίρια να έχουν βγει από τα θηκάρια και τα «συντροφικά μαχαιρώματα» να έχουν ξεκινήσει, ακόμα και αν -προς το παρόν τουλάχιστον- οι μάχες εξελίσσονται στο παρασκήνιο!
 
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ελπίζει στη συγκεκριμένη περιφέρεια να βγάλει δυο από μια που έχει σήμερα, αν και τα περισσότερα στοιχεία (και, κυρίως, η στασιμότητα που εμφανίζει στην Αττική) δεν συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, θα καταλάβει και πάλι την πρώτη θέση και τη σίγουρη έδρα-κάτι που παραδέχονται κατ΄ ιδίαν όλοι οι ανταγωνιστές του, που αγωνίζονται πλέον για τη δεύτερη θέση.
 
Τη μάχη για τη δεύτερη θέση,  αν υπάρχει άλλη σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο, δίνουν τέσσερα στελέχη:
 
Ο Πάνος Βλάχος, επικεφαλής Επικοινωνίας επί Φώφης Γεννηματά, που συντάχθηκε προεκλογικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, η «παπανδρεϊκή» πρώην υπουργός και πρώτη γυναίκα στο Συνέδριο Κατερίνα Μπατζελή και η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη, που οριστικοποίησε την τελευταία εβδομάδα την απόφασή της, ενημερώνοντας σχετικά τον Νίκο Ανδρουλάκη.
 
Και τα… μαχαίρια βγήκαν από τη θήκη!
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

randomness