Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΣΟΚ: «Βγήκαν τα μαχαίρια» στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας!

Η επισημοποίηση της υποψηφιότητας Μιλένας Αποστολάκη στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, κάνει άνω-κάτω το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, με τα μαχαίρια να έχουν βγει από τα θηκάρια και τα «συντροφικά μαχαιρώματα» να έχουν ξεκινήσει, ακόμα και αν -προς το παρόν τουλάχιστον- οι μάχες εξελίσσονται στο παρασκήνιο!
 
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ελπίζει στη συγκεκριμένη περιφέρεια να βγάλει δυο από μια που έχει σήμερα, αν και τα περισσότερα στοιχεία (και, κυρίως, η στασιμότητα που εμφανίζει στην Αττική) δεν συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, θα καταλάβει και πάλι την πρώτη θέση και τη σίγουρη έδρα-κάτι που παραδέχονται κατ΄ ιδίαν όλοι οι ανταγωνιστές του, που αγωνίζονται πλέον για τη δεύτερη θέση.
 
Τη μάχη για τη δεύτερη θέση,  αν υπάρχει άλλη σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο, δίνουν τέσσερα στελέχη:
 
Ο Πάνος Βλάχος, επικεφαλής Επικοινωνίας επί Φώφης Γεννηματά, που συντάχθηκε προεκλογικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, η «παπανδρεϊκή» πρώην υπουργός και πρώτη γυναίκα στο Συνέδριο Κατερίνα Μπατζελή και η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη, που οριστικοποίησε την τελευταία εβδομάδα την απόφασή της, ενημερώνοντας σχετικά τον Νίκο Ανδρουλάκη.
 
Και τα… μαχαίρια βγήκαν από τη θήκη!
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων