Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τραγωδία με νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κυψέλη


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) στην αστυνομία για ζευγάρι ηλικιωμένων που εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην Κυψέλη.
Οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 15:40 από γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει λόγω της έντονης δυσοσμίας. Στην οδό Κεδρινού, όπου ζούσε το ζευγάρι, έχουν σπεύσει αστυνομικοί και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αυτοχειρία ή παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλειδί πίσω από τη πόρτα. Ο ηλικιωμένος άνδρας, 92 ετών, ήταν στο μπάνιο και η 91χρονη γυναίκα στη κρεβατοκάμαρα. Το σώμα του πρώτου βρισκόταν σε πιο προχωρημένη σήψη. Τα έως τώρα στοιχεία δε δείχνουν ίχνη δολοφονίας.
Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο ημέρες πριν είχε εμφανιστεί ένας άνδρας στην πολυκατοικία, που χτύπησε την πόρτα στο διαμέρισμα των ηλικιωμένων. Στους γείτονες που τον ρώτησαν είπε πως ήταν ανιψιός τους.

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness