Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μυστηριώδης θάνατος από «εγκεφαλικό» του αρχισυντάκτη της Pravda στη Ρωσία

Κατέληξε ο 68χρονος αρχισυντάκτης της Pravda, Vladimir Nikolayevich Sungorkin, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να χάνει «μυστηριωδώς» άλλον έναν σύμμαχό του.

Ο δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του με την επίσημη αιτιολογία να κάνει λόγο για «εγκεφαλικό». Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Sungorkin φέρεται να εμφάνιζε σημάδια «ασφυξίας» όταν πέθανε την Τετάρτη, γεγονός που εντείνει το πέπλο μυστηρίου γύρω από την απώλεια του αρχισυντάκτη.

Ο 68χρονος ταξίδευε προς το Καμπαρόφσκ με συναδέλφους του από την εφημερίδα πριν κατευθυνθούν στη Μόσχα, όταν έπεσε αναίσθητος.

Ο συνάδελφός του, Leonid Zakharov, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό μέσο, ανέφερε πως τρία λεπτά αργότερα, ο Sungorkin ξεκίνησε να ασφυκτιά και οι συνάδελφοί του τον έβγαλαν για να πάρει καθαρό αέρα.

Είπε πως κανείς δεν μπορούσε να τον σώσει και πως δυστυχώς απεβίωσε, με τον γιατρό που τον εξέτασε αρχικά να συμπεραίνει πως το αίτιο θανάτου ήταν εγκεφαλικό.

Ο αρχισυντάκτης της Pravda αδιαθέτησε λίγο αφότου είχε πει στην ομάδα ανθρώπων που τον συνόδευε πως πρέπει να βρει «ένα όμορφο μέρος κάπου... για μεσημεριανό».

 

Πηγή: iefimerida.gr

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness